пʼятницю, 17 червня 2011 р.

День від’їзду

Мої любі, я сьогодні вирушаю у свою першу відпустку після народження синуськи) Їдемо до моїх батьків.Максимко їде на чистіше повітря, на свіжі ягідки))) А я їду трішки розслабитись від готування, прибирання і доглядання. Хух!!!!))))
Їдемо на два тижні, потім приїде наш татко ще на 2 тижні. В сумі мене не буде цілий місяць!(((
Я трохи засмучена. Бо не знаю як маю справитись без скрапу...правда маю маленький план якщо вже мене дуже ностальгія замучить)
Ми ж маємо чудовий магазинчик від Оксанки, от вона і буде мене виручати))
Буду дуже дуже дуже за вами всіма скучати! Ви тільки не забувайте мене;) Скоро повернусь....

вівторок, 14 червня 2011 р.

Солоденьке від "Штампувальні"

Магазинчик Штампувальня пропонує для розіграшу свою першу цукерочка. І як то кажуть, на початок все найкраще;) Всі детальки тут.

Бажаю всім удачі!)

Скотч

Дівчата, рятуйте! Повна халепа. І двохсторонній об’ємний не тримається на тому пластику. Все відклеюється(((((
Порадьте чим то приклеїти? Бо не можу так відіслати його((((((( Так шкода( В мене вже руки опускаються(
Нарешті маю час тут написати) Вихідні якісь такі насичені були, що не могла і хвильки знайти.
Ми скоро їдемо до моїх батьків, і татко хотів набутись з нами ці дні) Вигуляв нас так....що ми самі з малим так не гуляємо))))) Сили були тільки перечитувати ваші пости...Стільки нового появилось, і коли ви все встигаєте?????
А ще у нас вчора було свято, у Максимчика виліз 2-й зубчик. Такий маленький стирчить!!!! Я така щаслива була) Він нас трохи вимучив, поки виліз. То ж тепер можна видихнути і розслабитись.
Татко наш на роботі, Максимко спить, а я до вас хвалитись)
Хвалитись новим кулінарним записничком. Я його робила в перерві між зубчиками, прогулянками і сном)
Обкладинка. В мене трохи проблеми з нею виникли. Та і впринципі з приклеюванням(( Основа блокноту пластикова, ні клей, ні скотч, нічого не хоче тримати. Мусіла все переклеїти все на об’ємний дохсторонній. І все тримає. Хух.

А тут видно мій новий штампік. Він такий кльовий! Я його готова всюди всувать))))))

 Сподіваюсь власниці він сподобається)
П.С. оскільки, ми їдемо в гості, то я на деякий час "випаду" з творчості. Але буду чемно читати ваші оновлення! Бо не витримаю цілий місяць без вас)

середу, 8 червня 2011 р.

Я виграла цукерочку!!!!

Ура!!!!Ура!!! Ура!!! В мене були тільки такі емоції, коли я побачила себе в списку переможниць . Я не виграла фен, а сюрприз. Досить швидко знайшла магазинчик і отримала свого сюрпрайза)
Від бумаги я просто в захваті. Така класна. Тепер хочу поскоріше приступити до альбомчику)
Попутно я придбала парочку штампів)
Ще хотіла розповісти про магазинчик. Там така чудова атмосфера. Як вдома) Тепер я буду постійним покупцем. Ледве заставила піти звідти)))) Оля ти просто супер!!!! Така мила і хороша)
Сподіваюсь тебе не перегрузила спілкуванням) Сподіваюсь ми подружимось. Хочеться мати однодумців в реалі)

понеділок, 6 червня 2011 р.

Плідний вечір

Привіт! Я вчора переборала свій страх перед випічкою і спекла чудового пирога з яблуками. Я не вперше печу, але останні рази були якісь невдалі і я опустила руки. А вчора так захтілось смачненького, що я не втрималась)
Мушу похвалитись і показати фото)
В піднесеному настрої і сита)))) Я захотіла зробити щось для веселеньке для чоловіка) Він оцінив моє творіння, сміявся довго) Сподіваюсь і вам листівка підніме настрій)
І як завжди в середині ще не має підписів( Але я виправлюсь. Треба потренувати руку. А ще я згадала що в школі ми колись писали "перами" і в мене виходило досить непогано. Дівчатка, ви не знаєте де таке можна купити? То був набір пера+туш, дуже класний.

Ще одна коробочка)

Привітики!!!!)))) Купила собі нещодавно новий кошельочок, а він лежав у гарнюній коробочці. Дуже плотна і добре форму тримає. Так і просилась "Марусю, заскрап мене....ну заскрап"))) Я і піддалась їй. Знайшла в шухляді бумагу, яку купила давненько уже від Prima - Moulin Rouge. Прімовські квіточки, лєнточка, метелики, дирокольне кружевко і багацько сточку з клеєм)))))))
Вона мені так подобається. Я вже придумала до неї в комплектик блокнотик зробити. І буде дуже гарний подаруночок)



неділю, 5 червня 2011 р.

Солоденьке!!!

Дівчатка, дивіться яку можливість нам дає блог Скраповое варенье в честь відкриття магазину ScrapUa . Там стільки всього класного! Самі дивіться!!!!

Запис на цукерочку до 1.07.2011

четвер, 2 червня 2011 р.

Мінік

Привітики! У нас страшна спека(((( Відчуваю себе вареним раком(
Вдома дихати не має чим. Включила кондиціонер, а він протікає. Ось чекаю майстра, який його буде чистити.
Але ця спека всерівно не заважає мені творити))))) Вчора поки малий спав (вперше він не проснувся від того, що я відкрила "завітну" шухляду) я зробила такий мінік. Не знаю, чи правильно назвала його. Формат сторінки 15*15. Фото 10*15, але я їх трішки обрізала (підігнала по розміру).
Дуже мені сподобалось це заняття. То ж тепер на черзі великий альбом. Пора...фото валяються в конвертиках, а ще більше в папках на компі. То ж буду робити два альбоми один для нас з чоловіком, інший для малого.
І маю ще декілька питань до вас. Але спочатку мій мінік!!!! Хі хі))!!




Є всього розвороти. Ще треба доробити обкладинку. Але я не придумала, як її оформити.
Тепер мої питання) Що взяти за основу для альбому 30*30, щоб було тверде і не деформувалось від клею? Чи 30*30 то завеликий формат? Може щось менше спробувати 20*20, або А4?
І ще одне, ви все клеїте двохстороннім скотчем? Чи клей якийсь нормальний є?
Ну і звичайно, як вам мій мінік?)))))))