вівторок, 14 червня 2011 р.

Нарешті маю час тут написати) Вихідні якісь такі насичені були, що не могла і хвильки знайти.
Ми скоро їдемо до моїх батьків, і татко хотів набутись з нами ці дні) Вигуляв нас так....що ми самі з малим так не гуляємо))))) Сили були тільки перечитувати ваші пости...Стільки нового появилось, і коли ви все встигаєте?????
А ще у нас вчора було свято, у Максимчика виліз 2-й зубчик. Такий маленький стирчить!!!! Я така щаслива була) Він нас трохи вимучив, поки виліз. То ж тепер можна видихнути і розслабитись.
Татко наш на роботі, Максимко спить, а я до вас хвалитись)
Хвалитись новим кулінарним записничком. Я його робила в перерві між зубчиками, прогулянками і сном)
Обкладинка. В мене трохи проблеми з нею виникли. Та і впринципі з приклеюванням(( Основа блокноту пластикова, ні клей, ні скотч, нічого не хоче тримати. Мусіла все переклеїти все на об’ємний дохсторонній. І все тримає. Хух.

А тут видно мій новий штампік. Він такий кльовий! Я його готова всюди всувать))))))

 Сподіваюсь власниці він сподобається)
П.С. оскільки, ми їдемо в гості, то я на деякий час "випаду" з творчості. Але буду чемно читати ваші оновлення! Бо не витримаю цілий місяць без вас)

4 коментарі:

  1. Симпатичный блокнотик! Когда моей малявке было около полу года я тоже ничего не успевала. Чем дальше, тем больше времени свободного появляется)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую!!!! Та я навіть не знаю. Малому вже рочок, а в мене часу всеодно не більшає) То прибираю за ним, то гамаємо, то граємось, то вкладаємось...і т д))))

    ВідповістиВидалити
  3. Машуль, то напевно завжди з тими дітками нікуди не встигаєш ))) але ми, мами, всерівно якось викроюємо хвилинку ;)
    блокнот вийшов чудовий!!!! я впевнена що власниці обов"язково сподобається!!!!
    чудового вам відпочинку, і не пропадай надовго!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Оксанко, дякую! Я теж так думаю. До нас лікарка на викли приходила, то вона мене розпитувалв як мені вдається таку чистоту підтримувати в квартирі, їсти готувати і за собою дивитись) Супер жінка:)))))
    А сьогодні перестаралась. Так хотіла вікно скорше помити, що впала з нього. І тепер маю аж три гулі: на лікті, на голові і на нозі( Ранена, як казав мій чоловік. Але я так перелякалась((

    ВідповістиВидалити