середу, 29 лютого 2012 р.

Перша сторіночка!

Привіт, мої любі! Я нарешті зробила свою першу сторіночку для альбому. Так давно "виношувала" це бажання))) Так довго вагалась...але таки рішилась. Мені дуже подобається. Надіюсь і вам сподобається!
Критика вітається;)
тільки сильно не сваріть:)))



Бумага, моя улюблена від Webster Pages. Натирки використовувала вперше...так мені сподобалось, що я хочу трохи закупитись цим добром) Ну і клей з глянцевим ефектом, але як сфотографувати той ефект...я так і не зрозуміла) Тому, повірте мені на слово;)
П.С. не думайте, що я про вас забула. То не так) Я постійно читаю, і як є можливість то відписую.
Чмок)

середу, 8 лютого 2012 р.

А у мене сьогодні свято!

Мені сьогодні 26 років! Уже 26....ніби і не багато, але я цього року вперше задумалась про це. Спершу подумалось, що я нічого не досягла у свої 26. Не маю кар’єри; не маю впевненості в тому, чим хочу займатись;  повністю залежна від чоловіка. І так розстроїлась, що страх просто...
Розповіла чоловікові, а він мене насварив:)))) Каже, що я багато думаю;)
Певне так і є. І я знову подумала :)))) В мене чудова сім’я, так і є, я це знаю. Чоловік мене любить, цінує, турбується про мене і що саме головне: він мене у всьому підтримує! Синочок моя радість, моя гордість...моє малятко) 
В мене є друзі, є батьки...люди, які завжди будуть мене любити....не зважаючи ні на що.
Я знайшла себе у скрапі. Тільки сідаючи за нову роботу, я можу розслабитись і ні про що не думати.   Не даремно на всіх роботах майстрині пишуть: зроблено з любов’ю. Так воно і є;) 
Тому, я з впевненістю можу сказати, що у свої 26 я щаслива, і самодостатня людина. Можливо я ще поміняю свої уподобання і не раз (ми жінки, нам можна;), але я буду не сама. Зі мною буде моя сім’я. 
Ось так я намудрувала у свої 26...після повторення цієї цифри н-ну кількість раз, вона не така вже і страшна:))))
Люблю Вас!
п.с. з правописом я на "ви". то ж вибачайте за можливі помилки;)

четвер, 2 лютого 2012 р.

Питання

Вже давно мене мучать сумніви чи купити такі штуки)) А штуки ось такі:
Чи буде з ним тонування виглядати акуратніше? Бо в мене раз на раз не приходиться зі звичайними кухонними губками(( І на скільки стає одного такого аплікатора?
Ну а це для строчки. Не виходить вона в мене рівна і акуратна навіть під лінійку( Брати саме такі прості? Чи шукати щось зі складнішим візерунком?

Ще одна листівочка)

Привіт! Початок дня був дуже хорошим: накупила малому одягу, "відкрила" для себе багато чудових блогів і на гребені натхнення зробила ще одну листівочку.
І коли вже зібралась писати цей пост, посварилась з чоловіком((( Він зараз далеко від нас...у відрядженні. Коли, його не має поруч я завжди "на взводі" і найменша дрібниця виводить мене з себе...Мені дуже соромно через це, бо я нервуюсь сама, нервую чоловіка і малий трохи не в дусі через то все. А коханий тільки вчора поїхав, і що то буде до кінця відрядження:)))) Він певне повертатись не схоче, я б до такої себе не повернулась:))) (шуткую звичайно)
Пора закінчувати мої ниття, і показувати листівку.
З фоном трохи біда, бо тільки на тій фіалці фотоапарат не задіяв спалах...ну і ладно)

Шви трішки криві, бо шила вручну, рівніше на жаль не виходить(
Ідею такого сердечка побачила в одному блозі, дуже мені сподобалась! І я її позичила)

Усьо) Маю ще пару ідей листівок, але зовсім не маю часу їх робити( Вночі спати хочу, а вдень дитина бавитись хоче:)))