суботу, 7 травня 2011 р.

День народження, част 3. Остання)

Привітики! Наш малюк пішов на поправку. Температурки майже не має, кашель от от пройде, сопельок не має!!!! Ура!!! Я така щаслива. Він так гарно повзає всюди, сміється і шкодить. Моє малятко віджило)
І сьогодні ми з малюком робили йому вітальну листівочку. Він постійно щось цупив у мене, а татко відбирав у нього і повертав мені)))
Я намагалась вкласти в неї все, що мені хотілось. Я не намагалась слідувати правилам, чи якимось стилям. Просто робила так, як підказувало серце. І ось що з того вийшло)
Фон - це бумага з колекції Вебстер Пейдж. Дуже дуже люблю цю колекцію. Але, вона не купована, а роздрукована розміром 15*15) Хотілось саме такий розмір. Думаю все решта зрозуміле)

Заді я зробила "кишеньку" і там всі 12 місяців першого року життя) Я ще їх не заповнила. У планах маленька фотка і коментар) 
А  це серединка. На іншому аркуші має бути побажання, але наш принтер поки не друкує, а писати я ще не навчилась=)))) Рівненько писати)  Колесика символізують механізм годинника, який відраховує перший рік життя. "Карапузики" то замість фото) Один правда дівчачий вийшов, але то не страшно=)) Думаю пробачите мені ;)
Робити цю листівку мені дуже сподобалось! Так захоплює все дитяче. І знаєте, тут простіше проявити себе. Бо в дитячому не має певних обмежень і "рамок". Тут має бути сплеск емоцій і фантазії.  Тому, я уже "созрєла" до альбому. Назбираю трішки матеріалів і розпочну)

5 коментарів:

  1. Дуже гарний задум і все так гарненько... ти молодець! Бачиш, все по трошки та й зробиш... головне це пам"ятка і любов з якою ти все це робиш...

    ВідповістиВидалити
  2. от і я хочу Надюшу підтримати ;) головне що ти це робила з любов"ю і думкою про синочка і тому вийшло ЧУДОВО!!!!!
    впевнена що синулька коли виросте обов"язково все оцінить ;)

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую дівчатка! Так приємно чути такі теплі слова)

    ВідповістиВидалити
  4. рада, що ви вже практично одужали)) не хворійте більше!))) Листівочка, зроблена з любов"ю, хорошенька) Думаю, синочок сповна оцінить її так років в 15-16))) я ось своєму нещодавно дала щоденничок його дитячий почитати... так зворушливо було)))

    ВідповістиВидалити
  5. Шуня, дякую! А я не можу коментарі в твоєму блозі писати(((( Якісь квадратики і патички одні. Що то таке? Не знаєш?

    ВідповістиВидалити