неділю, 10 квітня 2011 р.

Поштова відкриточка

От і пройшли вихідні...наш татко сьогодні на роботу, а ми будемо саменькі. За ці вихідні я замучила себе і чоловіка вибором машинки. Так нічого не обравши, я вирішила трішки зачекати. Сподіваюсь, що з часом до мене дійде що я маю обрати)
А щоб мене порадувати чоловік і моя мама куплять мені той набір дироколів, який схочу)) Видурила, так сказать =))))) Обрала магнітний від Марти Стюарт метелика, ще хочу квіточку, але поки не знаю якої насправді потрібно. Замало досвіду маю в скрапі. Також вагаюсь у виборі сердечка і гілочки. Тож буду вдячна за ваш досвід) Отака от я наглюща, мучила на вихідних рідних, тепер переходю до вас ;)
Чуть не забула) Ще хочу установщик люверсів. Але хочу такий ручний з молоточком

Ось такий набірчик хочу. Чогось він мені припав до душі) Знаю, що ручний простіше, але щось мені до нього не лежить серце)))
І це ще не все) Щоб вас задобрити я приготувала листівочку) Для неї я використала конверти від листів, що мені дівчата висилали :)) Економлю папір =)))))


Ось така листівочка. І як завжди питання))) Я така приставуча, страх просто....Для основи я  використовую ватман, але цього разу він деформувався(((  Що я не так зробила? Що ви використовуєте під основу? 
Не сваріть мене сильно за таку кількість питань) Я ж учусь, а ви мої вчителі!)

8 коментарів:

  1. класно ти придумала з конвертами ))))
    Гарна вийшла листівочка ;)
    я за основу беру дизайнерський картон, від досить міцний 250-280г/м2
    за установщик люверсів ))) з мого досвіду )))) я собі в "Епіцентрі" купила пробійник, разом з люверсами (такого плану як плоскогубці) за 50-60 грн ))) в принципі ним задоволена ))) думаю що на разі поки я так багато дирочок не роблю то іншого мен і не потрібно )))
    а за дироколи )))) ну метелик МС то святе ;) гілочки в принципі теж потрібні, а от на рахунок квіточок незнаю....я наприклад не так часто використовую надироколені чи нарізані...чомусь більше звикла до купованих((((

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Ти як завжди допомагаєш) Я теж схилялась до думки, що буду більше використовувати куповані. Гілочки я поки в тебе буду брати :)) Бо ще не вирішила, що більше потрібно.
    Я бачила схожий утановщик в магазині тканини за 80 грн) Але хочу цього, він такий гламурненький)))))
    А де ти береш той картон? Я ще такого не зустрічала(
    А цей дирокол від МС яку максимальну щільність бумаги бере?

    ВідповістиВидалити
  3. я тобі вислала картон такий ;) попробуєш, подивишся ;) в нас в магазині продається, треба буде, перешлю тобі ;)
    дирокол метелик від МС максимум 150)))

    ВідповістиВидалити
  4. А то всі дироколи так? Чи є такі, що більшу щільність потягнуть?

    ВідповістиВидалити
  5. Ти як справжній новачок задаєш правильні питання... мені наприклад теж все цікаво... я теж всіх розпитую... Гарна листівка вийшла)))

    ВідповістиВидалити
  6. Надя, дякую! А що ти про дироколи знаєш?) Може не варта переплачувати за бренд Марти Стюарт? Сильно тільки не бийте за це))))

    ВідповістиВидалити
  7. Марусь, то всі дироколи так, більшу щільність не беруть, точніше не радять пробувати )))) хоча в мене є дироколи МС якими я і 200 деколи клацаю ))))

    ВідповістиВидалити